olcsotablet.hu funscreen.hu

Olcsotablet

Keresés az oldalon

Hívj minket: 06/1 248-0312

Visszaküldés

- A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Amennyiben eddig az időpontig írásbeli megerősítést nem kapott a vásárló, elállási jogát a megerősítés kézhezvételétől számított 8 napig, a termék kézhezvételétől számított legfeljebb 3 hónapig gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő a nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.

 - Kézhezvételi időpont házhozszállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható.

- A sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén kell visszaküldenie az LSK Hungária Kft. címére (1118 Budapest, Beregszász út 55/b.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.

 - A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.

 - Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk.

 - Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás átalánydíjas költségét is, ami jelenleg 1500,- Ft.

 - Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását.